Majoitu mukavasti tasokkaissa huoneistoissamme

All Ice Chalets sijaitsevat liioittelematta Ylläksen parhaalla paikalla. Rinteisiin ja ladulle pääset suoraan naapurihotellin pihalta ja lomallasi et tarvitse välttämättä autoa ollenkaan. Bussikuljetus lentoasemalta tai junalta toimii hotellin etuovelle ja Pikkukauppa Antti palvelee päivittäistavaroiden tarpeessa. Isompaan kauppaan (Eelin kauppa) on yhteys Ski Bussilla ja matkaa noin 3 km.

Yhdyskäytävän välityksellä pääsee kätevästi hotelli Ylläs Saagan palveluiden äärelle. Tarjolla ovat mm. à la carte -ravintola, kylpyläosasto höyrysaunoineen ja altaineen, kuntosali, hierontapalvelut, fysikaaliset hoidot, erilaiset kylvyt ja kosmetologiset palvelut. Myös alueen muu, monipuolinen ravintolatarjonta on aivan kävelyetäisyydellä.

Omatoimista aterioiden valmistusta varten huoneistoissa on kattavasti varusteltu keittiö astiastoineen. Huoneistojen omat suksivarastot ja yhteiskäytössä oleva suksienhuoltohuone sijaitsevat rakennuksen sisääntulokerroksessa. Molemmat huoneistot on sisustettu ja varusteltu mukavaa lomailua ajatellen. Käytössänne ovat mm. LG 48" Oled tv, dvd, radio ja wifi sekä pyykinpesukone.

Varaa lomallesi toimiva ja tasokas majoitus nyt!

Loistava sijainti: ski in, ski out. Palveluita paljon. Kaikki tarvittava.
Lassi
Varustelu tosi hyvä, mitään ei jää puuttumaan. Majoitukset sopivat niin perheille kuin pariskunnille. Loistava sijainti!
Riikka
Myöhäinen uloskirjautuminenkin onnistui sujuvasti ja saimme nauttia vielä viimeisestäkin Lappi-päivästämme täysillä.
Lassi
Erittäin hyvin varustellut ja siistit huoneistot!
Anna-Liisa
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Huoneistojemme tasokas varustelu

Molempien huoneistojen varusteluun kuuluvat valmiiksi pedatut vuoteet, joissa laadukkaat untuvatäkit ja satiinilakanat kutsuvat rinteissä rehkineitä vieraitamme iltaisin. Huoneistojen vuokraan kuuluvat myös pyyhkeet, paperituotteet ja pesuaineet.

Huoneistojen omat suksivarastot ja yhteiskäytössä oleva suksienhuoltohuone sijaitsevat rakennuksen sisääntulokerroksessa.

4+2 henkilölle, 62 m2 - A 201

Huoneistossa on olohuone, sauna, kaksi wc:tä ja kaksi makuuhuonetta, joissa vuoteet neljälle. Lisäksi mahdollisuus sijata kaksi lisävuodetta olohuoneen vuodesohvaan (190 x 135 cm). Keittiössä on astiasto kahdeksalle, ruoanvalmistus- ja tarjoiluastiat, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, liesi ja uuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä kuivauskaappi ja kuivaava pesukone.

2+2 henkilölle, 43 m3 - A 306

Huoneistossa on olohuone, sauna, wc ja makuuhuone, jossa vuoteet kahdelle.  Lisäksi on mahdollisuus sijata kaksi lisävuodetta olohuoneen vuodesohvaan (190 x 135 cm). Keittiössä on astiasto kuudelle, ruoanvalmistus- ja tarjoiluastiat, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, liesi ja uuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on kuivauskaappi ja pyykinpesukone.

Toivomme sinulle hyvää lomaa!

All Ice Lapland Oy:n Chalets-huoneistojen tavoitteena on erottua alueen tarjonnassa edukseen. Toimiva majoitus varmistaa loman onnistumisen ja viihtymisen Sport Resort Ylläksen monissa mahdollisuuksissa sekä luonnon helmassa.

Olemme panostaneet huoneistojen varusteluun, siivoukseen ja asiakkaiden toiveiden täyttämiseen. Otamme mielihyvin vastaan kaikenlaista palautetta ja mahdolliset epäkohdat pyrimme korjaamaan välittömästi.

Jos havaitset mitä tahansa puutteita tai epäkohtia, ole hyvä ja ota yhteyttä alakerran Pikku kauppa Anttiin tai puhelimitse +358 400 774757 / Kari Anttila tai Chalets-huoneistojen omistajaan +358 500 824 839 / Anna-Liisa Lindström

Lataukset

LiiteSize
Allice Chalets esite1.41 MB