Vuokrausehdot

All Ice Myynti Oy noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu 

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu (30 % majoitushinnasta). Laskut varauksesta ja vuokran loppuosasta toimitetaan asiakkaalle sähköpostina. Vuokran loppuosa maksetaan 1 kk ennen varauksen alkua.  Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. 

All Ice Myynti Oy:llä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti All Ice Myynti Oy:lle.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

- 45 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksu vähennettynä peruutusmaksulla 150€.
- Myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut All Ice Myynti Oy:lle sähköpostiin: myyntiatallice [dot] fi (myynti[at]allice[dot]fi)

All Ice Myynti Oy:N OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi All Ice Myynti Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Jos varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on All Ice Myynti Oy:llä oikeus perua varaus.

Avainten luovutus 

Lomakohteen avaimet (2 kpl avainkortteja, 1 kpl suksivaraston avain ja lämpötolpan avain) saa varauksen maksukuittia vastaan avainpalvelupisteestä

YLLÄSPALVELU - ANT-Tilat Ky
Iso-ylläksentie 42A
FI-95980  YLLÄSJÄRVI.

Avainpalvelu sijaitsee samassa pihapiirissä Hotelli Saagan kanssa, parkkialueen alareunassa. Avainpalvelun puhelin +358 400 774 757, e-mail: huoltoatant-tilat [dot] fi (huolto[at]ant-tilat[dot]fi) 

Oleskelu lomakohteessa 

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11 asti. Tupakointi on ehdottomasti kielletty. Ulkotulien sijoittaminen parvekkeelle on paloturvallisuussyistä ehdottomasti kielletty.  

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Majoituskohde ja sen irtaimisto tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen.

Henkilömäärä 

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. 

Valitukset 

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle puhelin +358 500 824 839.

TERVETULOA YLLÄKSELLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA!